ReintjesAdvies maakt onderdeel uit van de Oculus Groep. De Oculus Groep ontzorgt ondernemers door hun administratie, salarisverwerking en belastingzaken uit handen te nemen en te adviseren over alle aspecten van de bedrijfsvoering.

Wij zijn een administratie- en belastingadvieskantoor gevestigd in Venray. Sinds 1987 adviseren en ontzorgen wij startende en doorgewinterde ondernemers en particulieren op fiscaal, administratief, bedrijfseconomisch en juridisch gebied.

Samen met 25 collega’s staan wij klaar om onze klanten te ondersteunen. We hebben circa 700 klanten uit verschillende sectoren; van agrarisch tot de zorg en van zzp tot grote MKB-bedrijven. Daarnaast houden wij ons ook bezig met de salarisverwerking.

Wij bieden de ondernemer volledig inzicht in zijn financiële situatie. Daarmee zijn wij in staat optimaal en proactief te adviseren. Het gaat om de ondernemer en niet alleen om het bedrijf. Wij zijn klant- en inhoud gericht, accuraat en laagdrempelig. 

Kun jij je wel vinden in ons verhaal? Kijk dan snel of er een mooie vacature voor jou is.

Samen met 25 collega’s staan wij klaar om onze klanten te ondersteunen. Ons klantenbestand bestaat uit circa 700 klanten uit verschillende sectoren; van agrarisch tot de zorg en van zzp tot grote MKB-bedrijven. Daarnaast houden wij ons ook bezig met de salarisverwerking.

Wij bieden de ondernemer volledig inzicht in zijn financiële situatie. Daarmee zijn wij in staat hen optimaal en proactief te adviseren. Het gaat om de ondernemer en niet alleen om het bedrijf. Wij zijn klant- en inhoud gericht, accuraat, laagdrempelig en hier heerst geen pakkenmentaliteit.

Kun jij je wel vinden in ons verhaal? Kijk dan snel of er een mooie vacature voor jou is.

Martijn Houwen

“De afwisseling in mijn werk vind ik fijn. De ene dag werk ik aan een jaarrekening, terwijl ik de volgende dag met een klant praat over de implementatie van een nieuw betaalsysteem. Je denkt met ondernemers mee en helpt ze vooruit. Zo voeg je echt waarde voor ze toe. Zij besteden hun tijd en energie aan het ondernemen en niet aan de administratie en belastingzaken. Dat regelen wij wel voor ze.”

Bram Verschuren

"Ik vind de combinatie tussen klantencontact en kantoorwerkzaamheden fijn. Dat je zo ook de mens achter de ondernemer en de cijfers leert kennen. En een goede administratie is weer het kompas voor een ondernemer. Daarom werk ik graag op een administratiekantoor. Door de kleinschaligheid doe je alles zelf en kun je de klant optimaal ondersteunen. Dat vind ik prettig en geeft energie." 

Mandy Kusters

"Als voormalig verpleegkundige zorgde ik voor mensen. Nu zorg ik voor de mensen én de cijfers. Een mooie combinatie. Het leukste aan mijn werk is om de dingen uit te zoeken en kloppend te maken tot de laatste cijfers achter de komma. Daarnaast het persoonlijk contact met de klant, dan voelt het echt alsof je ondernemers kan ontzorgen. Wij hebben een open en fijne cultuur, waardoor het werken erg leuk maakt"

ReintjesAdvies

Leunseweg 53

5802 CG Venray

Open sollicitatie

Staat jouw ideale vacature er niet tussen, maar ben je enthousiast over ReintjesAdvies denk jij hierin een meerwaarde te kunnen zijn? Neem dan contact met ons op.