Oculus Vandoren is onderdeel van de Oculus Groep; een groep van aangesloten administratiekantoren. Oculus Vandoren verzorgt de administratieve- en belastingzaken voor ruim 300 ondernemingen, van ZZP tot B.V. Wij mogen voortbouwen op een mooie historie van bijna 30 jaar ervaring met een gevarieerd klantenbestand. 

Wij zijn een klein en knus kantoor. Onze werkzaamheden bestaan hoofdzakelijk uit het voeren van administraties, opstellen van jaarrekeningen en aangiften omzetbelasting, inkomstenbelasting en vennootschapsbelasting en advisering, voornamelijk voor het MKB.  

Onze kracht is de laagdrempeligheid van de organisatie. Wij zijn een hecht team en hebben op basis van wederzijds vertrouwen en met een persoonlijke benadering een goede samenwerking met onze klanten.

De open communicatie, persoonlijke benadering en de laagdrempeligheid kenmerken onze organisatie, waarbij we gezamenlijk streven naar de beste oplossingen voor onze klanten. Je hebt de mogelijkheid tot gratis parkeren en het station zit op 10 minuten loopafstand.

Ben je geïnteresseerd in ons kantoor? Kijk dan of er een geschikte vacature voor je is.

Op ons kantoor in Heerde heerst een warme, open en eerlijke sfeer. Alles kan en mag gezegd worden. We lunchen iedere dag samen. En je hoeft ’s ochtends niet je eigen eten mee te nemen, want wij zorgen voor alles. Even weg achter die computer en samen zitten.

We zitten samen in één ruimte, maar je kunt je gerust even terugtrekken in een aparte ruimte. Als je even wil bellen met een klant of je wil concentreren bijvoorbeeld. We helpen vooral mkb’ers die in de dienstverlening zitten.

Kun jij je wel vinden in onze stijl? Kijk dan snel of er een mooie vacature voor jou is.

Peggy Groeliker

“Mensen snappen soms niet waarom ik mijn werk zo leuk vind. Die denken dat ik de hele dag met mijn neus in de cijfers zit. Dat is natuurlijk niet zo. Het gaat juist om het verhaal achter de ondernemer en zijn bedrijf. Het mooie aan mijn vak is dat je je klanten op vele vlakken bijstaat en advies geeft. Je kan echt iets voor ze betekenen.”

David Tamonob

“Ik werkte hiervoor bij grote organisaties, zoals de Belastingdienst. Ik heb bewust de overstap gemaakt naar een administratiekantoor. Hier zijn kortere lijntjes, heb ik veel meer contact met klanten en ook meer inspraak. Dat bevalt me uitstekend. Het is veel persoonlijker. Door het directe contact met klanten weet je ook veel beter voor wie je het doet.”

Oculus Vandoren

Graaf Lodewijkstraat 75

6821 EC Arnhem

Open sollicitatie

Staat jouw ideale vacature er niet tussen, maar ben je enthousiast over Oculus Vandoren en denk jij hierin een meerwaarde te kunnen zijn? Neem dan contact met ons op.