"Wat je ziet is wat je krijgt." Dat is hoe wij bij De Bruijn Administratiekantoor, gevestigd te Nootdorp, zijn. We hebben aandacht voor de medewerker, zijn erg betrokken bij onze cliënten en hebben hart voor de zaak. 

Wij zijn een open en eerlijk kantoor dat bestaat uit 10 medewerkers. Wij luisteren naar elkaar en komen samen waar nodig tot een oplossing. Geen vraag is ons vreemd! Ons kantoor is laagdrempelig, omdat wij bereikbaar willen zijn voor zowel onze medewerkers als onze cliënten. 

Wij hebben een gevarieerd klantenbestand en ontzorgen onze klanten bij financiële- en salarisadministratie, stellen de jaarstukken samen en verzorgen de aangiften inkomstenbelasting, vennootschapsbelasting en omzetbelasting. Wij groeien vlot door, voornamelijk door mond-tot-mondreclame. Wij vinden het van belang om een transparant administratie- en advieskantoor te zijn met persoonlijk contact. 

Alle relevante kennis is binnen ons team aanwezig. Voor specifieke vraagstukken werken wij samen met ons uitgebreide netwerk van notarissen, fiscalisten en pensioenadviseurs. 

Pas jij in dit profiel? Bekijk dan onze vacatures! 

Wij hebben een gevarieerd klantenbestand en ontzorgen onze klanten bij financiële- en salarisadministraties, stellen de jaarstukken samen en verzorgen de aangiften inkomstenbelasting, vennootschapsbelasting en omzetbelasting. Wij groeien vlot door, voornamelijk door mond-tot-mondreclame. Wij vinden het van belang om een transparant administratie- en advieskantoor te zijn met persoonlijk contact.

Alle relevante kennis is binnen ons team aanwezig. Voor specifieke vraagstukken werken wij samen met ons uitgebreide netwerk van notarissen, fiscalisten en pensioenadviseurs.

Pas jij in dit profiel? Bekijk dan onze vacatures! 

Eric van der Helm

“Ik houd van de veelzijdigheid van mijn werk. Dat je de bedrijfsadministratie verwerkt en bijhoudt én meedenkt met de ondernemer en advies geeft. Het is interessant om te zien hoe de administraties van verschillende ondernemers eruitzien, hoe ze daarmee omgaan en wat het vertelt over het bedrijf. Dat is ook het fijne aan een administratiekantoor. Je doet van alles en hebt veel direct contact met de klanten. Dat miste ik bij mijn oude werk op accountantskantoren.”

Daphne Barelds

“Ik ben toevallig het vak ingerold. Ik werkte als kapster, maar wist dat ik dat niet voor altijd wilde blijven doen. Omdat ik als zzp’er werkte en mijn man ook een eigen bedrijf had, waren we klant bij De Bruijn Administratiekantoor. Toen de eigenaar hoorde dat ik wel eens iets anders wilde, vroeg ze of ik niet bij haar wilde komen werken. Dat ben ik gewoon aangegaan en daar ben ik nog steeds hartstikke blij mee. Ik zag mezelf niet per se als iemand van de ‘cijfertjes’, maar ik vind het echt leuk. En ik ben erg dankbaar voor de kans.”

De Bruijn Administratiekantoor

Gildeweg 34
2632 BA
Nootdorp

Open sollicitatie

Staat jouw ideale vacature er niet tussen, maar ben je enthousiast over De Bruijn Administratiekantoor en denk jij hierin een meerwaarde te kunnen zijn? Neem dan contact met ons op.