Ben jij net afgestudeerd of toe aan iets anders? Start dan bij een van onze BANVO kantoren en wij lossen jouw studieschuld af tot €2.500,- per jaar. Zo hoef jij je daar geen zorgen over te maken en kan je jouw geld uit geven aan dingen die echt leuk zijn!
Bij BANVO geloven we in het potentieel van jonge professionals. We begrijpen dat een studieschuld een zware last kan zijn en de keuzes rondom jouw carrier kan beïnvloeden. Daarom willen wij je helpen een financieel zorgeloze toekomst tegemoet te gaan. Door te starten bij BANVO maak jij hiervoor de eerste stap.
Onze voorwaarden zijn eenvoudig: Als je een studieschuld hebt, lossen wij jaarlijks maximaal €2.500,- af*. Elk jaar maken wij dit bedrag over om jouw studieschuld te verlagen. Als je bij ons solliciteert kom je in aanmerking voor de compensatie.

Welke stappen moet je doorlopen

Twijfel je nog over de vacature of kantoor, vul dan een open sollicitatie in. Dan helpen we je graag met de keuze en mogelijkheden. 

BANVO

Stationsplein 1
5384 BH Heesch

Open sollicitatie

Staat jouw ideale vacature er niet tussen, maar ben je wel enthousiast over deze opleiding en denk jij een meerwaarde te kunnen zijn voor onze BANVO kantoren? Neem dan contact met ons op.